Aangepaste openingstijden feestdagen.
Onze kliniek is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024. Gedurende deze periode zijn we niet bereikbaar voor reguliere oproepen of het inplannen van afspraken. Voor spoedgevallen blijft onze spoedlijn beschikbaar. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Visus Oogkliniek Zwolle

Onze locatie in Zwolle is 1 van de 5 locaties van Visus Oogkliniek. Met meerdere vestigingen in het land is Visus bereikbaar voor een grote groep patiënten. De locatie in Zwolle ligt nabij het treinstation en is ook met de auto zeer goed bereikbaar.

Op deze locatie vinden vooronderzoeken en controles plaats voor de verschillende behandelingen die we aanbieden namelijk Relex Smile, IntraLASIK, TransPRK, ICL en Lensvervanging.We hebben op deze locatie, net als op onze andere locaties de meest geavanceerde apparatuur staan voor een nauwkeurig onderzoek.

Hoe zijn wij te bereiken

De kliniek aan de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en er is ook een nabijgelegen parkeergelegenheid als u met de auto wilt komen. Is Zwolle voor u lastig bereikbaar? Misschien is één van onze andere klinieken voor u dichterbij!
Parkeren
Visus Zwolle heeft eigen parkeerplaatsen voor klanten. Daarnaast ligt onze kliniek midden in de binnenstad en is daardoor met het openbaar vervoer goed te bereiken. Mocht u toch met de auto komen stel dan uw navigatie in op Burgemeester van Roijensingel 16.

Burgemeester van Roijensingel 16 8011 CT Zwolle Bereken route met Google Maps

Openingstijden

 • Monday Gesloten
 • Tuesday Gesloten
 • Wednesday 09:00 - 17:30
 • Thursday Gesloten
 • Friday 09:00 - 17:30
 • Saturday Gesloten
 • Sunday Gesloten

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Doe het! Het is het waard

  Mijn ogen gelaserd via Visus, de handeling ging super en het voelt als een wonder dat ik nu weer kan zien zonder lenzen (na jaren -6 te hebben gehad!). Ik ben enorm blij met de behandeling. Aanrader!

  Milou van Vliet - 5 januari 2024
 • 5 sterren Afgelopen jaar heb ik mijn ogen…

  Afgelopen jaar heb ik mijn ogen laten laseren bij Visus middels de Relex Smile methode. Nog steeds één van mn beste beslissingen ooit geweest! Vanaf het begin goed begeleid, al mn vragen netjes beantwoord en op de dag van behandeling op m'n gemak gesteld, nazorg was goed. Het resultaat is ook prima. Aanrader!!

  Suren - 20 december 2023
 • 5 sterren Ieder dag blij mee

  Fijn geholpen Goede voorlichting Zeer blij dat ik de lenstransplantatie heb laten doen bij deze kliniek

  Van den Brink - 3 januari 2024
Bekijk reviews op trustpilot