Aangepaste openingstijden feestdagen.
Onze kliniek is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024. Gedurende deze periode zijn we niet bereikbaar voor reguliere oproepen of het inplannen van afspraken. Voor spoedgevallen blijft onze spoedlijn beschikbaar. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy, Vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovision Songfestival 2020 en heeft zijn ogen toevertrouwd aan de specialisten van Visus oogkliniek.

Op 4 maart 2021, precies een jaar na de release van Grow, werd Jeangu’s nieuwe song voor Eurovisie, Birth Of A New Age (2021), uitgebracht. Jeangu: ‘Dit nummer is een ode aan iedereen die voor zichzelf opkomt en de kracht van hun authenticiteit durft te vieren’. Hoewel het nummer de wedstrijd niet won, kreeg het veel positieve reacties, zowel in binnen als buiten Nederland.

Door het vele reizen en optredens is het gebruik van lenzen voor Jeangu behoorlijk vervelend. Het constante gedoe met lenzen zorgt ervoor dat je er ook mee bezig blijft. Na een tip van een vriend heeft Jeangu contact met Visus Oogkliniek opgenomen voor een ooglaserbehandeling.

“Ik kan nu volledig vertrouwen op mijn eigen ogen en dat is erg bevrijdend!”

Ben ik ook geschikt?