Aangepaste openingstijden feestdagen.
Onze kliniek is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024. Gedurende deze periode zijn we niet bereikbaar voor reguliere oproepen of het inplannen van afspraken. Voor spoedgevallen blijft onze spoedlijn beschikbaar. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Luna Bijl

Luna Bijl is een Nederlands fotomodel. Ze staat bekend als een van de muzen van wijlen ontwerper Karl Lagerfeld. Bijl geldt momenteel als een van de “Top 50” -modellen in de mode-industrie. In 2018 verscheen ze op 8 Vogue-covers, waaronder Vogue Paris. 

Luna vliegt de hele wereld rond van catwalk naar fotoshoot. Een heel hectisch bestaan waarbij goed zicht heel belangrijk is. Het dragen van lenzen was voor haar geen fijne oplossing voor haar actieve levensstijl. Na dat haar vader een succesvolle lensvervangende behandeling heeft gehad was het nu de beurt aan Luna. De grootste uitdaging was om tijd te vinden in haar drukke agenda om de behandeling mogelijk te maken.

Ik wil heel graag me ogen laseren omdat ik lenzen echt als een belemmering ervaar zeker met sporten, reizen en make up.

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

Bekijk de video om te zien hoe de behandeling voor Luna Bijl is verlopen.

Luna Bijl, liet haar ogen laseren bij Visus Oogkliniek in Rotterdam
button-play-1
Luna Bijl Onderzoek
button-play-1
Luna Bijl Behandeling
button-play-1
Luna Bijl Nacontrole

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Doe het! Het is het waard

  Mijn ogen gelaserd via Visus, de handeling ging super en het voelt als een wonder dat ik nu weer kan zien zonder lenzen (na jaren -6 te hebben gehad!). Ik ben enorm blij met de behandeling. Aanrader!

  Milou van Vliet - 5 januari 2024
 • 5 sterren Afgelopen jaar heb ik mijn ogen…

  Afgelopen jaar heb ik mijn ogen laten laseren bij Visus middels de Relex Smile methode. Nog steeds één van mn beste beslissingen ooit geweest! Vanaf het begin goed begeleid, al mn vragen netjes beantwoord en op de dag van behandeling op m'n gemak gesteld, nazorg was goed. Het resultaat is ook prima. Aanrader!!

  Suren - 20 december 2023
 • 5 sterren Ieder dag blij mee

  Fijn geholpen Goede voorlichting Zeer blij dat ik de lenstransplantatie heb laten doen bij deze kliniek

  Van den Brink - 3 januari 2024
Bekijk reviews op trustpilot