Luna Bijl

Luna Bijl is een Nederlands fotomodel. Ze staat bekend als een van de muzen van wijlen ontwerper Karl Lagerfeld. Bijl geldt momenteel als een van de “Top 50” -modellen in de mode-industrie. In 2018 verscheen ze op 8 Vogue-covers, waaronder Vogue Paris. 

Luna vliegt de hele wereld rond van catwalk naar fotoshoot. Een heel hectisch bestaan waarbij goed zicht heel belangrijk is. Het dragen van lenzen was voor haar geen fijne oplossing voor haar actieve levensstijl. Na dat haar vader een succesvolle lensvervangende behandeling heeft gehad was het nu de beurt aan Luna. De grootste uitdaging was om tijd te vinden in haar drukke agenda om de behandeling mogelijk te maken.

Ik wil heel graag me ogen laseren omdat ik lenzen echt als een belemmering ervaar zeker met sporten, reizen en make up.

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

Bekijk de video om te zien hoe de behandeling voor Luna Bijl is verlopen.

button-play-1 Luna Bijl Onderzoek
button-play-1 Luna Bijl Behandeling
button-play-1 Luna Bijl Nacontrole

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Nu een jaar geleden

  Nu een jaar geleden en wat kijk ik terug op een goede behandeling en mooi resultaat. Ik ben ontzettend blij met de keuze om mijn ogen te laten laseren bij Visus oogkliniek middels de relax smile behandeling. Goede voorbereiding, fijne arts en wat is het fijn van mijn bril en lenzen af te zijn!

  Rachel van Meeuwen - 22 augustus 2022
 • 5 sterren Na 35 jaar lenzen en brillen te hebben…

  Na 35 jaar lenzen en brillen te hebben gedragen, bleek het bij Visus mogelijk om mijn ogen te laseren. Ik had -8 en dat is nu gecorrigeerd. Ik vind het een wonder. De beste investering ooit. De operatie was in een paar minuten voorbij, niets van te voelen. De eerste dag is even pittig, maar herstel gaat ontzettend snel.

  Rianne Kooijenga-Vernet - 14 augustus 2022
 • 5 sterren Ik ben heel positief

  Ik ben heel goed geholpen op alle vlakken zoals het voor traject en de operatie is mij heel erg meegevallen verder ben ik heel positief over de nabehandeling en over mijn zicht kom ik duimen tekort zo blij ik er mee ben echt een aanrader

  René Hooghwerff - 13 april 2022
Bekijk reviews op trustpilot