Om de zorgkwaliteit te verbeteren, houden we op 6 juli een opleidingsdag voor het gehele team. Op die dag zijn we alleen bereikbaar op het spoednummer voor acute gevallen. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Luna Bijl

Luna Bijl is een Nederlands fotomodel. Ze staat bekend als een van de muzen van wijlen ontwerper Karl Lagerfeld. Bijl geldt momenteel als een van de “Top 50” -modellen in de mode-industrie. In 2018 verscheen ze op 8 Vogue-covers, waaronder Vogue Paris. 

Luna vliegt de hele wereld rond van catwalk naar fotoshoot. Een heel hectisch bestaan waarbij goed zicht heel belangrijk is. Het dragen van lenzen was voor haar geen fijne oplossing voor haar actieve levensstijl. Na dat haar vader een succesvolle lensvervangende behandeling heeft gehad was het nu de beurt aan Luna. De grootste uitdaging was om tijd te vinden in haar drukke agenda om de behandeling mogelijk te maken.

Ik wil heel graag me ogen laseren omdat ik lenzen echt als een belemmering ervaar zeker met sporten, reizen en make up.

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

Bekijk de video om te zien hoe de behandeling voor Luna Bijl is verlopen.

button-play-1
Luna Bijl Onderzoek
button-play-1
Luna Bijl Behandeling
button-play-1
Luna Bijl Nacontrole

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Na anderhalf jaar nog steeds blij met deze keuze!

  Ruim anderhalf jaar geleden de Relex smile behandeling gehad bij Visus. De behandeling ging heel snel en soepel en dezelfde avond kon ik de ondertiteling op TV alweer lezen. Ik ben nog steeds elke dag blij met de keuze van deze behandeling; ik zie scherper dan ooit en dat zonder een bril of lenzen. Zo fijn!

  Kirsten Spanjaards - 6 april 2023
 • 5 sterren LENSVERVANGENDE TRIFOCALE LENZEN

  Van het begin tot het eind werd alles heel duidelijk uitgelegd. Je werd erg op je gemak gesteld Het is heerlijk om geen bril of lenzen meer te dragen Had het veel eerder moeten doen!! Ik kan het iedereen aanraden

  Jacqueline - 13 april 2023
 • 5 sterren Echt een aanrader

  Voor RELAX smile behandeling geweest, heel netjes geholpen. De operatie verliep vlekkeloos, snel en merkte verder weinig van. Daarna wel aantal dagen moeten bijkomen en wat vermoeide ogen, maar dit trok vrij snel weg en daarna perfect zicht. Heel erg blij mee en zou het meteen weer doen.

  Bart Machielsen - 1 maart 2023
Bekijk reviews op trustpilot