Luna Bijl

Luna Bijl is een Nederlands fotomodel. Ze staat bekend als een van de muzen van wijlen ontwerper Karl Lagerfeld. Bijl geldt momenteel als een van de “Top 50” -modellen in de mode-industrie. In 2018 verscheen ze op 8 Vogue-covers, waaronder Vogue Paris. 

Luna vliegt de hele wereld rond van catwalk naar fotoshoot. Een heel hectisch bestaan waarbij goed zicht heel belangrijk is. Het dragen van lenzen was voor haar geen fijne oplossing voor haar actieve levensstijl. Na dat haar vader een succesvolle lensvervangende behandeling heeft gehad was het nu de beurt aan Luna. De grootste uitdaging was om tijd te vinden in haar drukke agenda om de behandeling mogelijk te maken.

Ik wil heel graag me ogen laseren omdat ik lenzen echt als een belemmering ervaar zeker met sporten, reizen en make up.

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

Bekijk de video om te zien hoe de behandeling voor Luna Bijl is verlopen.

button-play-1 Luna Bijl Onderzoek
button-play-1 Luna Bijl Behandeling
button-play-1 Luna Bijl Nacontrole

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Uitstekende kliniek!

  Alweer even geleden (april 2021) Relex Smile behandeling gehad in deze kliniek. Mijn ervaringen zijn erg positief. Uitgebreide intake, de behandeling zelf die alles meeviel, de controle. Vriendelijk personeel. Met het resultaat ben ik ook zeer tevreden. Op dezelfde avond na de behandeling kon ik alweer tv kijken zonder bril. Ik zou deze kliniek dan ook iedereen aanbevelen!

  S.J. Corbijn - 15 maart 2023
 • 5 sterren Een hele fijne oogkliniek!

  Een hele fijne oogkliniek, alles was goed uitgelegd, goed voorbereid, het hele traject verliep fijn. Ook erg fijn dat het voor en na traject op een andere locatie kon doen waardoor er niet veel reistijd was. Nog steeds erg blij met het top resultaat! Beste keuze ooit!

  Jorn Heikens - 14 maart 2023
 • 5 sterren Top ervaring!

  Goede uitleg gekregen bij de intake, ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Op dag van de operatie was ik best zenuwachtig. De medewerkers zorgen voor een relaxe en goede sfeer. De operatie duurt zelf maar een aantal minuten en de arts praat je hierdoor heen. De eerste uren heb je beetje wazig zicht, maar dit hersteld snel. Na een paar dagen volledig zicht! Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!

  Caroline - 13 maart 2022
Bekijk reviews op trustpilot