Luna Bijl

Luna Bijl is een Nederlands fotomodel. Ze staat bekend als een van de muzen van wijlen ontwerper Karl Lagerfeld. Bijl geldt momenteel als een van de “Top 50” -modellen in de mode-industrie. In 2018 verscheen ze op 8 Vogue-covers, waaronder Vogue Paris. 

Luna vliegt de hele wereld rond van catwalk naar fotoshoot. Een heel hectisch bestaan waarbij goed zicht heel belangrijk is. Het dragen van lenzen was voor haar geen fijne oplossing voor haar actieve levensstijl. Na dat haar vader een succesvolle lensvervangende behandeling heeft gehad was het nu de beurt aan Luna. De grootste uitdaging was om tijd te vinden in haar drukke agenda om de behandeling mogelijk te maken.

Ik wil heel graag me ogen laseren omdat ik lenzen echt als een belemmering ervaar zeker met sporten, reizen en make up.

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

Bekijk de video om te zien hoe de behandeling voor Luna Bijl is verlopen.

button-play-1 Luna Bijl Onderzoek
button-play-1 Luna Bijl Behandeling
button-play-1 Luna Bijl Nacontrole

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Ontzettend tevreden

  Ontzettend tevreden over de professionele werkwijze bij Visus oogkliniek. Er was altijd sprake van duidelijke voorlichting die veel kunde uitstraalt. Dit gaf vertrouwen om de ReLex Smile behandeling van mijn ogen bij Visus uit te laten voeren. Ook op de behandeldag waren mijn zenuwen door dit vertrouwen zeer minimaal. Alles is perfect verlopen, ook het herstel was zeer spoedig. Medewerkers van Visus geven je het gevoel dat je altijd bij hen terechtkunt. Echt niks op aan te merken. Hartstikke bedankt!

  Zoë Verwers - 24 mei 2021
 • 5 sterren Uitstekend

  Zeer tevreden over de resultaten van de Intralasik behandeling. Visus is professioneel, deskundig en servicegericht. Ondanks dat het erg spannend is om iets aan je ogen te laten doen zou ik het iedereen aanraden.

  Arjen Van den Akker - 1 december 2021
 • 5 sterren Erg tevreden, aanrader

  Hele goede ervaring bij Visus Oogkliniek gehad. Ik vond het best spannend, maar de arts en assistenten leggen alles erg duidelijk en geduldig uit voordat de ingreep plaatsvindt. Het hele traject heb ik als professioneel ervaren. Zowel het voortraject als de nazorg hebben me gerustgesteld. Ook het nabestellen van de oogdruppels ging erg makkelijk. Als je twijfelt is dat niet nodig. Ik had een grote sterkte en mijn leven is een stuk gemakkelijker geworden na deze ingreep. Gewoon doen!

  Anesa Dzihan - 22 april 2022
Bekijk reviews op trustpilot