Om de zorgkwaliteit te verbeteren, houden we op 6 juli een opleidingsdag voor het gehele team. Op die dag zijn we alleen bereikbaar op het spoednummer voor acute gevallen. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Mandy van den Berg

Mandy van den Berg, Oranje leeuwin en Europees kampioen, heeft haar ogen toevertrouwd aan de specialisten van Visus oogkliniek.

Als aanvoerster werd Mandy van den Berg in 2017 Europees kampioen met de Oranje Leeuwinnen. Inmiddels is de 29-jarige Naaldwijkse uit beeld geraakt bij het Nederlands elftal, maar geniet ze van het leven als profvoetbalster bij PSV. Naast een actieve voetbalcarrière is Mandy ook vaak te gast als voetbalanalist op Radio en TV.

Al jaren is het een grote wens van Mandy om te kunnen voetballen zonder haar lenzen. Het ervaren team van Visus oogkliniek stond klaar om haar te helpen. Onze specialisten hebben Mandy succesvol behandeld met de Relex SMILE methode. Dankzij het snelle herstel van deze behandeling hoefde Mandy geen training te missen en kon zijn zicht volledige concentreren op haar rentree op het hoogste niveau.

“Ik wil graag goed zien zonder het gebruik van hulpmiddelen zoals lenzen en brillen.”

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

In de video deelt Mandy haar ervaring met Visus Oogkliniek en vertelt ze waarom zij voor Visus heeft gekozen.

button-play-1
Mandy van den Berg Gaat voor een Relex Smile behandeling
button-play-1
Mandy van den Berg De keuze voor VISUS Oogkliniek
button-play-1
Mandy van den Berg Dag na de behandeling

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Na anderhalf jaar nog steeds blij met deze keuze!

  Ruim anderhalf jaar geleden de Relex smile behandeling gehad bij Visus. De behandeling ging heel snel en soepel en dezelfde avond kon ik de ondertiteling op TV alweer lezen. Ik ben nog steeds elke dag blij met de keuze van deze behandeling; ik zie scherper dan ooit en dat zonder een bril of lenzen. Zo fijn!

  Kirsten Spanjaards - 6 april 2023
 • 5 sterren LENSVERVANGENDE TRIFOCALE LENZEN

  Van het begin tot het eind werd alles heel duidelijk uitgelegd. Je werd erg op je gemak gesteld Het is heerlijk om geen bril of lenzen meer te dragen Had het veel eerder moeten doen!! Ik kan het iedereen aanraden

  Jacqueline - 13 april 2023
 • 5 sterren Echt een aanrader

  Voor RELAX smile behandeling geweest, heel netjes geholpen. De operatie verliep vlekkeloos, snel en merkte verder weinig van. Daarna wel aantal dagen moeten bijkomen en wat vermoeide ogen, maar dit trok vrij snel weg en daarna perfect zicht. Heel erg blij mee en zou het meteen weer doen.

  Bart Machielsen - 1 maart 2023
Bekijk reviews op trustpilot