Mandy van den Berg

Mandy van den Berg, Oranje leeuwin en Europees kampioen, heeft haar ogen toevertrouwd aan de specialisten van Visus oogkliniek.

Als aanvoerster werd Mandy van den Berg in 2017 Europees kampioen met de Oranje Leeuwinnen. Inmiddels is de 29-jarige Naaldwijkse uit beeld geraakt bij het Nederlands elftal, maar geniet ze van het leven als profvoetbalster bij PSV. Naast een actieve voetbalcarrière is Mandy ook vaak te gast als voetbalanalist op Radio en TV.

Al jaren is het een grote wens van Mandy om te kunnen voetballen zonder haar lenzen. Het ervaren team van Visus oogkliniek stond klaar om haar te helpen. Onze specialisten hebben Mandy succesvol behandeld met de Relex SMILE methode. Dankzij het snelle herstel van deze behandeling hoefde Mandy geen training te missen en kon zijn zicht volledige concentreren op haar rentree op het hoogste niveau.

“Ik wil graag goed zien zonder het gebruik van hulpmiddelen zoals lenzen en brillen.”

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

In de video deelt Mandy haar ervaring met Visus Oogkliniek en vertelt ze waarom zij voor Visus heeft gekozen.

button-play-1 Mandy van den Berg De keuze voor VISUS Oogkliniek
button-play-1 Mandy van den Berg Dag na de behandeling
button-play-1 Mandy van den Berg Gaat voor een Relex Smile behandeling

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Uitstekende kliniek!

  Alweer even geleden (april 2021) Relex Smile behandeling gehad in deze kliniek. Mijn ervaringen zijn erg positief. Uitgebreide intake, de behandeling zelf die alles meeviel, de controle. Vriendelijk personeel. Met het resultaat ben ik ook zeer tevreden. Op dezelfde avond na de behandeling kon ik alweer tv kijken zonder bril. Ik zou deze kliniek dan ook iedereen aanbevelen!

  S.J. Corbijn - 15 maart 2023
 • 5 sterren Een hele fijne oogkliniek!

  Een hele fijne oogkliniek, alles was goed uitgelegd, goed voorbereid, het hele traject verliep fijn. Ook erg fijn dat het voor en na traject op een andere locatie kon doen waardoor er niet veel reistijd was. Nog steeds erg blij met het top resultaat! Beste keuze ooit!

  Jorn Heikens - 14 maart 2023
 • 5 sterren Top ervaring!

  Goede uitleg gekregen bij de intake, ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Op dag van de operatie was ik best zenuwachtig. De medewerkers zorgen voor een relaxe en goede sfeer. De operatie duurt zelf maar een aantal minuten en de arts praat je hierdoor heen. De eerste uren heb je beetje wazig zicht, maar dit hersteld snel. Na een paar dagen volledig zicht! Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!

  Caroline - 13 maart 2022
Bekijk reviews op trustpilot