Mandy van den Berg

Mandy van den Berg, Oranje leeuwin en Europees kampioen, heeft haar ogen toevertrouwd aan de specialisten van Visus oogkliniek.

Als aanvoerster werd Mandy van den Berg in 2017 Europees kampioen met de Oranje Leeuwinnen. Inmiddels is de 29-jarige Naaldwijkse uit beeld geraakt bij het Nederlands elftal, maar geniet ze van het leven als profvoetbalster bij PSV. Naast een actieve voetbalcarrière is Mandy ook vaak te gast als voetbalanalist op Radio en TV.

Al jaren is het een grote wens van Mandy om te kunnen voetballen zonder haar lenzen. Het ervaren team van Visus oogkliniek stond klaar om haar te helpen. Onze specialisten hebben Mandy succesvol behandeld met de Relex SMILE methode. Dankzij het snelle herstel van deze behandeling hoefde Mandy geen training te missen en kon zijn zicht volledige concentreren op haar rentree op het hoogste niveau.

“Ik wil graag goed zien zonder het gebruik van hulpmiddelen zoals lenzen en brillen.”

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

In de video deelt Mandy haar ervaring met Visus Oogkliniek en vertelt ze waarom zij voor Visus heeft gekozen.

button-play-1 Mandy van den Berg De keuze voor VISUS Oogkliniek
button-play-1 Mandy van den Berg Dag na de behandeling
button-play-1 Mandy van den Berg Gaat voor een Relex Smile behandeling

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Nu een jaar geleden

  Nu een jaar geleden en wat kijk ik terug op een goede behandeling en mooi resultaat. Ik ben ontzettend blij met de keuze om mijn ogen te laten laseren bij Visus oogkliniek middels de relax smile behandeling. Goede voorbereiding, fijne arts en wat is het fijn van mijn bril en lenzen af te zijn!

  Rachel van Meeuwen - 22 augustus 2022
 • 5 sterren Na 35 jaar lenzen en brillen te hebben…

  Na 35 jaar lenzen en brillen te hebben gedragen, bleek het bij Visus mogelijk om mijn ogen te laseren. Ik had -8 en dat is nu gecorrigeerd. Ik vind het een wonder. De beste investering ooit. De operatie was in een paar minuten voorbij, niets van te voelen. De eerste dag is even pittig, maar herstel gaat ontzettend snel.

  Rianne Kooijenga-Vernet - 14 augustus 2022
 • 5 sterren Ik ben heel positief

  Ik ben heel goed geholpen op alle vlakken zoals het voor traject en de operatie is mij heel erg meegevallen verder ben ik heel positief over de nabehandeling en over mijn zicht kom ik duimen tekort zo blij ik er mee ben echt een aanrader

  René Hooghwerff - 13 april 2022
Bekijk reviews op trustpilot