Mandy van den Berg

Mandy van den Berg, Oranje leeuwin en Europees kampioen, heeft haar ogen toevertrouwd aan de specialisten van Visus oogkliniek.

Als aanvoerster werd Mandy van den Berg in 2017 Europees kampioen met de Oranje Leeuwinnen. Inmiddels is de 29-jarige Naaldwijkse uit beeld geraakt bij het Nederlands elftal, maar geniet ze van het leven als profvoetbalster bij PSV. Naast een actieve voetbalcarrière is Mandy ook vaak te gast als voetbalanalist op Radio en TV.

Al jaren is het een grote wens van Mandy om te kunnen voetballen zonder haar lenzen. Het ervaren team van Visus oogkliniek stond klaar om haar te helpen. Onze specialisten hebben Mandy succesvol behandeld met de Relex SMILE methode. Dankzij het snelle herstel van deze behandeling hoefde Mandy geen training te missen en kon zijn zicht volledige concentreren op haar rentree op het hoogste niveau.

“Ik wil graag goed zien zonder het gebruik van hulpmiddelen zoals lenzen en brillen.”

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

In de video deelt Mandy haar ervaring met Visus Oogkliniek en vertelt ze waarom zij voor Visus heeft gekozen.

button-play-1 Mandy van den Berg De keuze voor VISUS Oogkliniek
button-play-1 Mandy van den Berg Dag na de behandeling
button-play-1 Mandy van den Berg Gaat voor een Relex Smile behandeling

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Ontzettend tevreden

  Ontzettend tevreden over de professionele werkwijze bij Visus oogkliniek. Er was altijd sprake van duidelijke voorlichting die veel kunde uitstraalt. Dit gaf vertrouwen om de ReLex Smile behandeling van mijn ogen bij Visus uit te laten voeren. Ook op de behandeldag waren mijn zenuwen door dit vertrouwen zeer minimaal. Alles is perfect verlopen, ook het herstel was zeer spoedig. Medewerkers van Visus geven je het gevoel dat je altijd bij hen terechtkunt. Echt niks op aan te merken. Hartstikke bedankt!

  Zoë Verwers - 24 mei 2021
 • 5 sterren Uitstekend

  Zeer tevreden over de resultaten van de Intralasik behandeling. Visus is professioneel, deskundig en servicegericht. Ondanks dat het erg spannend is om iets aan je ogen te laten doen zou ik het iedereen aanraden.

  Arjen Van den Akker - 1 december 2021
 • 5 sterren Erg tevreden, aanrader

  Hele goede ervaring bij Visus Oogkliniek gehad. Ik vond het best spannend, maar de arts en assistenten leggen alles erg duidelijk en geduldig uit voordat de ingreep plaatsvindt. Het hele traject heb ik als professioneel ervaren. Zowel het voortraject als de nazorg hebben me gerustgesteld. Ook het nabestellen van de oogdruppels ging erg makkelijk. Als je twijfelt is dat niet nodig. Ik had een grote sterkte en mijn leven is een stuk gemakkelijker geworden na deze ingreep. Gewoon doen!

  Anesa Dzihan - 22 april 2022
Bekijk reviews op trustpilot