Aangepaste openingstijden feestdagen.
Onze kliniek is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024. Gedurende deze periode zijn we niet bereikbaar voor reguliere oproepen of het inplannen van afspraken. Voor spoedgevallen blijft onze spoedlijn beschikbaar. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Rico Verhoeven

Ook topsporter Rico Verhoeven, wereldkampioen kickboksen bij de zwaargewichten, koos voor de expertise van Visus Oogkliniek.

Een maand na zijn inmiddels beroemde gevecht met tegenstander Badr Hari, stond Rico Verhoeven oog in oog met de chirurg van Visus Oogkliniek. Want de sympathieke vechter met de imposante fysieke verschijning had een grote wens: zonder lenzen door het leven.

Met veel plezier heeft het team van Visus Oogkliniek ‘the king of kickboxing’ door het hele proces heen geholpen. Verhoeven was dan ook meer dan tevreden met het resultaat van de laserbehandeling: “Mijn lenzen voor altijd inruilen voor een scherp zicht is één van mijn beste beslissingen geweest.”

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaringen

Hoe kijken prominente influencers terug op hun behandeling bij VISUS Oogkliniek. Gewapend met een camera en een goed verhaal beschrijven zij hun ervaringen.

button-play-1
Milan Knol Bij visus oogkliniek voor ooglaser behandeling!
button-play-1
Endless Weekend Mijn relex smile ooglaser behandeling.
button-play-1
DusDavid Games Reve krijgt een spannende operatie!
button-play-1
Darcy & Kids Ogen laten laseren mijn ervaring en beelden operatie.
button-play-1
Utopia twins Bekijk hoe de Utopia twins hun behandeling hebben ervaren
button-play-1
Frans Duijts Frans Duijts 'LIVE' bij Visus Oogkliniek
button-play-1
Joost Oogarts Joost ondergaat Relex Smile

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Doe het! Het is het waard

  Mijn ogen gelaserd via Visus, de handeling ging super en het voelt als een wonder dat ik nu weer kan zien zonder lenzen (na jaren -6 te hebben gehad!). Ik ben enorm blij met de behandeling. Aanrader!

  Milou van Vliet - 5 januari 2024
 • 5 sterren Afgelopen jaar heb ik mijn ogen…

  Afgelopen jaar heb ik mijn ogen laten laseren bij Visus middels de Relex Smile methode. Nog steeds één van mn beste beslissingen ooit geweest! Vanaf het begin goed begeleid, al mn vragen netjes beantwoord en op de dag van behandeling op m'n gemak gesteld, nazorg was goed. Het resultaat is ook prima. Aanrader!!

  Suren - 20 december 2023
 • 5 sterren Ieder dag blij mee

  Fijn geholpen Goede voorlichting Zeer blij dat ik de lenstransplantatie heb laten doen bij deze kliniek

  Van den Brink - 3 januari 2024
Bekijk reviews op trustpilot