Om de zorgkwaliteit te verbeteren, houden we op 6 juli een opleidingsdag voor het gehele team. Op die dag zijn we alleen bereikbaar op het spoednummer voor acute gevallen. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Rico Verhoeven

Ook topsporter Rico Verhoeven, wereldkampioen kickboksen bij de zwaargewichten, koos voor de expertise van Visus Oogkliniek.

Een maand na zijn inmiddels beroemde gevecht met tegenstander Badr Hari, stond Rico Verhoeven oog in oog met de chirurg van Visus Oogkliniek. Want de sympathieke vechter met de imposante fysieke verschijning had een grote wens: zonder lenzen door het leven.

Met veel plezier heeft het team van Visus Oogkliniek ‘the king of kickboxing’ door het hele proces heen geholpen. Verhoeven was dan ook meer dan tevreden met het resultaat van de laserbehandeling: “Mijn lenzen voor altijd inruilen voor een scherp zicht is één van mijn beste beslissingen geweest.”

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaringen

Hoe kijken prominente influencers terug op hun behandeling bij VISUS Oogkliniek. Gewapend met een camera en een goed verhaal beschrijven zij hun ervaringen.

button-play-1
Milan Knol Bij visus oogkliniek voor ooglaser behandeling!
button-play-1
Endless Weekend Mijn relex smile ooglaser behandeling.
button-play-1
DusDavid Games Reve krijgt een spannende operatie!
button-play-1
Darcy & Kids Ogen laten laseren mijn ervaring en beelden operatie.
button-play-1
Utopia twins Bekijk hoe de Utopia twins hun behandeling hebben ervaren
button-play-1
Frans Duijts Frans Duijts 'LIVE' bij Visus Oogkliniek
button-play-1
Joost Oogarts Joost ondergaat Relex Smile

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Na anderhalf jaar nog steeds blij met deze keuze!

  Ruim anderhalf jaar geleden de Relex smile behandeling gehad bij Visus. De behandeling ging heel snel en soepel en dezelfde avond kon ik de ondertiteling op TV alweer lezen. Ik ben nog steeds elke dag blij met de keuze van deze behandeling; ik zie scherper dan ooit en dat zonder een bril of lenzen. Zo fijn!

  Kirsten Spanjaards - 6 april 2023
 • 5 sterren LENSVERVANGENDE TRIFOCALE LENZEN

  Van het begin tot het eind werd alles heel duidelijk uitgelegd. Je werd erg op je gemak gesteld Het is heerlijk om geen bril of lenzen meer te dragen Had het veel eerder moeten doen!! Ik kan het iedereen aanraden

  Jacqueline - 13 april 2023
 • 5 sterren Echt een aanrader

  Voor RELAX smile behandeling geweest, heel netjes geholpen. De operatie verliep vlekkeloos, snel en merkte verder weinig van. Daarna wel aantal dagen moeten bijkomen en wat vermoeide ogen, maar dit trok vrij snel weg en daarna perfect zicht. Heel erg blij mee en zou het meteen weer doen.

  Bart Machielsen - 1 maart 2023
Bekijk reviews op trustpilot