Aangepaste openingstijden feestdagen.
Onze kliniek is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024. Gedurende deze periode zijn we niet bereikbaar voor reguliere oproepen of het inplannen van afspraken. Voor spoedgevallen blijft onze spoedlijn beschikbaar. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!
Overzicht veelgestelde vragen

Ben ik gewoon wakker tijdens de behandeling?

Sommige mensen vinden het een eng idee dat ze tijdens de ooglaserbehandeling bij volledig bewustzijn zijn. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat dit de grootste reden is om af te zien van de behandeling. De meeste patiënten vinden het achteraf echter heel erg meevallen. U krijgt tijdens de behandeling oogdruppels die uw ogen verdoven. De behandeling is echt helemaal pijnloos. Ook duren de meeste behandelingen maar heel kort. Vaak duurt het in- en uitlopen van de kliniek en de operatiezaal langer dan de behandeling zelf.

Om u door het proces te helpen, zal de chirurg de hele tijd met u blijven praten en u informeren over de voortgang van uw behandeling. Doordat u bij bewustzijn bent, kunt u direct na de behandeling al zien dat er al verbetering van uw zicht is.

Otto Wolter