Om de zorgkwaliteit te verbeteren, houden we op 6 juli een opleidingsdag voor het gehele team. Op die dag zijn we alleen bereikbaar op het spoednummer voor acute gevallen. Onze excuses voor eventueel ongemak.
Overzicht veelgestelde vragen

Is het mogelijk om complicaties te behandelen?

Complicaties zijn zeer zeldzaam (minder dan 0,1%) bij Visus Oogkliniek. De meest voorkomende complicaties kunnen wij goed behandelen. Wij hebben alle kennis en een ervaren medisch team beschikbaar die u in een dergelijk geval goed zal helpen. 

In uitzonderlijke gevallen, zullen wij u moeten doorverwijzen naar het ziekenhuis of een externe specialist. Daarbij kan het gaan om situaties waarbij algemene oogheelkunde toegepast moet worden en/of dat wij niet de benodigde apparatuur beschikbaar hebben in de kliniek. Wij hebben samenwerkingen met ziekenhuizen in de eigen regio en zullen er in een dergelijk geval ervoor zorgen dat u snel terecht kunt. Daarbij zullen we uiteraard onze verantwoordelijkheid nemen in het proces en samenwerken met de betreffende specialist voor de best mogelijke zorg. 

Otto Wolter