Aangepaste openingstijden feestdagen.
Onze kliniek is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024. Gedurende deze periode zijn we niet bereikbaar voor reguliere oproepen of het inplannen van afspraken. Voor spoedgevallen blijft onze spoedlijn beschikbaar. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!
Overzicht veelgestelde vragen

Is ooglaseren wel veilig?

Hier kunnen wij volmondig ‘ja’ op antwoorden. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de veiligheid van laserbehandelingen en de verschillende methoden. Ooglaseren komt telkens weer als veilig uit de bus. Uiteraard hangt de veiligheid wel af van de kennis en ervaring van de arts en de veiligheid van de kliniek en apparatuur. Het is dus wel belangrijk dat u een betrouwbare kliniek met ervaren artsen kiest voor een ooglaserbehandeling.

U kunt er op vertrouwen dat al die zaken bij Visus Oogkliniek meer dan perfect in orde zijn. Kijkt u maar eens naar de reviews van de vele tevreden patiënten die u voorgingen. Voor de meest betrouwbare en onafhankelijke reviews kunt u bijvoorbeeld kijken op sites als Trustpilot, Zorgkaart Nederland en Kliniekervaringen. Visus oogkliniek heeft het hoogste aantal reviews in Nederland en de hoogste score van 9.6 van meer dan 3000 patiënten ervaringen.

Daarnaast werken we bij Visus met de nieuwste apparatuur en volgen we nieuwe technieken op de voet. Onze chirurgen zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied en geven geregeld trainingen en lezingen aan andere oogartsen. Visus is niet voor niets de grootste ooglaserkliniek van Nederland.

Nog niet overtuigd? In Amerika zijn er al meer dan 16 miljoen mensen behandeld. Daarvan is meer dan 96% dik tevreden over de behandeling, onder meer door de kleine kans op complicaties.

Otto Wolter