Aangepaste openingstijden feestdagen.
Onze kliniek is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024. Gedurende deze periode zijn we niet bereikbaar voor reguliere oproepen of het inplannen van afspraken. Voor spoedgevallen blijft onze spoedlijn beschikbaar. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!
Blog overzicht

Het succes van Relex Smile.

Reflex Smile is een type ooglaserbehandeling die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen vanwege het succespercentage en de minimale hersteltijd. De procedure wordt gebruikt om lichte tot matige bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te corrigeren.

Een van de belangrijkste voordelen van Relex Smile is dat het een minimaal invasieve procedure is. In tegenstelling tot de traditionele ooglaserbehandeling, waarbij een flap in het hoornvlies moet worden gemaakt, maakt Relex Smile gebruik van een kleine incisie om toegang te krijgen tot het hoornvlies. Dit resulteert in minder trauma voor het oog en een snellere hersteltijd. In de meeste gevallen kunnen patiënten binnen 24 uur na de ingreep hun normale activiteiten hervatten.

Een ander voordeel van Relex Smile is dat het zeer nauwkeurig is. De procedure maakt gebruik van een femtosecond laser, die uiterst precieze en nauwkeurige incisies in het hoornvlies kan maken. Dit resulteert in een hogere mate van nauwkeurigheid en een lager risico op complicaties.

Ook de resultaten van Relex Smile zijn uitstekend. Volgens studies heeft meer dan 95% van de patiënten die de procedure hebben ondergaan 20/20 zicht of beter bereikt. Bovendien is aangetoond dat de procedure de behoefte aan een bril of contactlenzen vermindert of elimineert.

Een ander voordeel van Relex Smile is dat het veilig is en een laag risico op complicaties heeft. De procedure is goedgekeurd door de FDA en wordt beschouwd als een van de veiligste ooglaserbehandelingen.

Kortom, Relex Smile is een zeer succesvolle en effectieve ooglaserbehandeling die geschikt is voor het corrigeren van lichte tot matige bijziendheid, verziendheid en astigmatisme. De procedure is minimaal invasief, nauwkeurig en resulteert in een minimale hersteltijd, met een hoog succespercentage. Als u een ooglaserbehandeling overweegt, is het belangrijk om met een oogspecialist te overleggen of Relex Smile de juiste optie voor u is en om uw eventuele zorgen te bespreken.