Aangepaste openingstijden feestdagen.
Onze kliniek is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024. Gedurende deze periode zijn we niet bereikbaar voor reguliere oproepen of het inplannen van afspraken. Voor spoedgevallen blijft onze spoedlijn beschikbaar. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!

“Samenwerkingen en Impact”

Welkom bij Visus Oogkliniek! We erkennen de kracht van samenwerkingen en zijn ons bewust van de invloed en effecten die ze kunnen hebben. We hebben al verschillende succesvolle campagnes en samenwerkingen achter de rug, waarbij we hebben gezien hoe de juiste partnerschappen ons in staat stellen om onze boodschap op een effectieve manier over te brengen naar een breder publiek.

Aanvraagprocedure

Om een samenwerking aan te vragen, vragen we je vriendelijk om ons een e-mail te sturen naar ridie@visusoogkliniek.nl met de volgende informatie:

  1. Jouw naam en contactgegevens
  2. Een beschrijving van jouw platform (bijv. social media kanalen, website)
  3. Het bereik en de betrokkenheid van jouw publiek
  4. Eventuele ideeën of voorstellen voor de samenwerking

 

Beoordelingsproces

Bij Visus Oogkliniek nemen we elke aanvraag serieus en waarderen we de impact die een samenwerking kan hebben. Ons team zal jouw aanvraag zorgvuldig beoordelen op basis van verschillende factoren, waaronder de relevantie van jouw platform, jouw doelgroep en de potentiële impact van de samenwerking. We streven ernaar om binnen een redelijke termijn te reageren op jouw aanvraag.

Voorwaarden en beperkingen

We zijn ons ervan bewust dat elke samenwerking uniek is en gepaard gaat met verschillende voorwaarden en beperkingen. We moedigen je aan om eventuele specifieke eisen of beperkingen te bespreken in jouw e-mail, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de beoordeling.

Contact

Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via ridie@visusoogkliniek.nl. We streven ernaar om jouw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

We kijken uit naar jouw e-mail en de mogelijkheid om samen te werken aan impactvolle campagnes. Bedankt voor jouw interesse in Visus Oogkliniek en de bereidheid om onze boodschap verder te verspreiden.