IntraLASIK

Visus Oogkliniek was de eerste kliniek in Nederland die de IntraLASIK techniek toepaste. De behandeling is pijnloos, comfortabel en het laseren duurt slechts enkele seconden. Daarna kunt u zonder bril of lenzen scherp zien.

We gebruiken als enige kliniek in Nederland de geavanceerde 5e generatie Schwind Amaris 1050 RS Excimer Laser, uitgevoerd met het 7D- EyeTrackingSystem, zodat eventuele oogbewegingen geen enkele invloed hebben op uw behandeling. Ook heeft Visus de 2 meest ervaren Intra Lasik chirurgen van Nederland werkzaam in de kliniek, deze hebben samen meer dan 100.000 succesvol behandelingen verricht.

Overzicht behandeling

 • Tussen 18 en 45 jaar
 • Bij sterktes tussen -12 en +4,5
 • Maximale sterktes niet altijd mogelijk
 • Bij cilinderafwijking tot -6
 • Snel herstel en pijnloos

IntraLASIK in het kort:
 • Zeer snel herstel: De volgende ochtend kunnen de meeste patiënten al 100% zien en kunnen ze weer aan het werk of naar school.

 • Bewezen methode: IntraLASIK methode is al 18 jaar een zeer veilig methode gebleken en geeft uitstekende en stabiele resultaten op lange termijn.

Maak een afspraak Ben ik geschikt

Een maand na mijn ooglaserbehandeling werd ik Nederlands kampioen Luchtgeweer schieten.

Peter Hellenbrand - Olympisch scherpschutter

Hoe werkt IntraLASIK

Bij deze behandeling maakt de chirurg een flapje met de laser om vervolgens het weefsel daaronder te laseren. Doordat het flapje niet meer handmatig (met een chirurgisch mesje) gemaakt hoeft te worden, is de behandeling nog veiliger.

 1. Verdoving Uw oog wordt eerst verdoofd met oogdruppels. Hierdoor voelt u tijdens de behandeling geen pijn.

 2. Het maken van de flap Met de laser wordt er binnen 20 seconden een flap gemaakt, een opening in de bovenste laag van het hoornvlies.

 3. Behandeling van het hoornvlies De flap wordt opzij geklapt als een bladzijde. Nu kan de chirurg het weefsel daaronder corrigeren met de laser en de flap terug klappen.

Ogen laseren bij Visus Oogkliniek

Waarom IntraLASIK bij Visus oogkliniek?

We hebben meer IntraLASIK behandelingen verricht dan welke andere kliniek in Nederland ook.

 • 5 van de 10

  Intralasik behandelingen in Nederland worden door Visus Oogkliniek uitgevoerd

 • 23% van de patienten

  Heeft in 2020 een Intralasik behandeling gehad.

 • 8 van de 10

  Patiënten heeft het herstel als gemakkelijk ervaren

Namens mijn dreamteam heet ik u van harte welkom bij Visus Oogkliniek Otto Wolter, Hoogste aantal IntraLASIK behandelingen in Nederland
social-video-youtube-clip

Video ervaringen

Hoe kijken prominente influencers terug op hun behandeling bij VISUS Oogkliniek. Gewapend met een camera en een goed verhaal beschrijven zij hun ervaringen.

button-play-1 Milan Knol Bij visus oogkliniek voor ooglaser behandeling!
button-play-1 Sophie Milzink Ondergaat Relex Smile behandeling
button-play-1 Endless Weekend Mijn relex smile ooglaser behandeling.
button-play-1 Darcy & Kids Ogen laten laseren mijn ervaring en beelden operatie.
button-play-1 DusDavid Games Reve krijgt een spannende operatie!
button-play-1 Makiko Jolie Visus TransPRK laserbehandeling

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren op Trustpilot?

 • 5 sterren Uitstekende kliniek!

  Alweer even geleden (april 2021) Relex Smile behandeling gehad in deze kliniek. Mijn ervaringen zijn erg positief. Uitgebreide intake, de behandeling zelf die alles meeviel, de controle. Vriendelijk personeel. Met het resultaat ben ik ook zeer tevreden. Op dezelfde avond na de behandeling kon ik alweer tv kijken zonder bril. Ik zou deze kliniek dan ook iedereen aanbevelen!

  S.J. Corbijn - 15 maart 2023
 • 5 sterren Een hele fijne oogkliniek!

  Een hele fijne oogkliniek, alles was goed uitgelegd, goed voorbereid, het hele traject verliep fijn. Ook erg fijn dat het voor en na traject op een andere locatie kon doen waardoor er niet veel reistijd was. Nog steeds erg blij met het top resultaat! Beste keuze ooit!

  Jorn Heikens - 14 maart 2023
 • 5 sterren Top ervaring!

  Goede uitleg gekregen bij de intake, ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Op dag van de operatie was ik best zenuwachtig. De medewerkers zorgen voor een relaxe en goede sfeer. De operatie duurt zelf maar een aantal minuten en de arts praat je hierdoor heen. De eerste uren heb je beetje wazig zicht, maar dit hersteld snel. Na een paar dagen volledig zicht! Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!

  Caroline - 13 maart 2022
Bekijk reviews op trustpilot