IntraLASIK

Visus Oogkliniek was de eerste kliniek in Nederland die de IntraLASIK techniek toepaste. De behandeling is pijnloos, comfortabel en het laseren duurt slechts enkele seconden. Daarna kunt u zonder bril of lenzen scherp zien.

We gebruiken als enige kliniek in Nederland de geavanceerde 5e generatie Schwind Amaris 1050 RS Excimer Laser, uitgevoerd met het 7D- EyeTrackingSystem, zodat eventuele oogbewegingen geen enkele invloed hebben op uw behandeling. Ook heeft Visus de 2 meest ervaren Intra Lasik chirurgen van Nederland werkzaam in de kliniek, deze hebben samen meer dan 100.000 succesvol behandelingen verricht.

Overzicht behandeling

 • Tussen 18 en 45 jaar
 • Alleen bij sterktes tussen -12 en +4,5
 • Maximale sterktes niet altijd mogelijk
 • Bij cilinderafwijking tot -6
 • Snel herstel en pijnloos

IntraLASIK in het kort:
 • Zeer snel herstel: De volgende ochtend kunnen de meeste patiënten al 100% zien en kunnen ze weer aan het werk of naar school.

 • Bewezen methode: IntraLASIK methode is al 18 jaar een zeer veilig methode gebleken en geeft uitstekende en stabiele resultaten op lange termijn.

Maak een afspraak Ben ik geschikt

Een topsporter heeft scherp zicht nodig. Als je goed ziet, presteer je beter.

Mandy van den Berg - Aanvoerder van de Oranjevrouwen

Hoe werkt IntraLASIK

Bij deze behandeling maakt de chirurg een flapje met de laser om vervolgens het weefsel daaronder te laseren. Doordat het flapje niet meer handmatig (met een chirurgisch mesje) gemaakt hoeft te worden, is de behandeling nog veiliger.

 1. Verdoving Uw oog wordt eerst verdoofd met oogdruppels. Hierdoor voelt u tijdens de behandeling geen pijn.

 2. Het maken van de flap Met de laser wordt er binnen 20 seconden een flap gemaakt, een opening in de bovenste laag van het hoornvlies.

 3. Behandeling van het hoornvlies De flap wordt opzij geklapt als een bladzijde. Nu kan de chirurg het weefsel daaronder corrigeren met de laser en de flap terug klappen.

Ogen laseren bij Visus Oogkliniek

Waarom IntraLASIK bij Visus oogkliniek?

We hebben meer IntraLASIK behandelingen verricht dan welke andere kliniek in Nederland ook.

 • 5 van de 10

  Intralasik behandelingen in Nederland worden door Visus Oogkliniek uitgevoerd

 • 23% van de patienten

  Heeft in 2020 een Intralasik behandeling gehad.

 • 8 van de 10

  Patiënten heeft het herstel als gemakkelijk ervaren

Namens mijn dreamteam heet ik u van harte welkom bij Visus Oogkliniek Otto Wolter, Hoogste aantal IntraLASIK behandelingen in Nederland
social-video-youtube-clip

Video ervaringen

Hoe kijken prominente influencers terug op hun behandeling bij VISUS Oogkliniek. Gewapend met een camera en een goed verhaal beschrijven zij hun ervaringen.

button-play-1 Milan Knol Bij visus oogkliniek voor ooglaser behandeling!
button-play-1 Sophie Milzink Ondergaat Relex Smile behandeling
button-play-1 Endless Weekend Mijn relex smile ooglaser behandeling.
button-play-1 Darcy & Kids Ogen laten laseren mijn ervaring en beelden operatie.
button-play-1 DusDavid Games Reve krijgt een spannende operatie!
button-play-1 Makiko Jolie Visus TransPRK laserbehandeling

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren op Trustpilot?

 • 5 sterren Ontzettend tevreden

  Ontzettend tevreden over de professionele werkwijze bij Visus oogkliniek. Er was altijd sprake van duidelijke voorlichting die veel kunde uitstraalt. Dit gaf vertrouwen om de ReLex Smile behandeling van mijn ogen bij Visus uit te laten voeren. Ook op de behandeldag waren mijn zenuwen door dit vertrouwen zeer minimaal. Alles is perfect verlopen, ook het herstel was zeer spoedig. Medewerkers van Visus geven je het gevoel dat je altijd bij hen terechtkunt. Echt niks op aan te merken. Hartstikke bedankt!

  Zoë Verwers - 24 mei 2021
 • 5 sterren Uitstekend

  Zeer tevreden over de resultaten van de Intralasik behandeling. Visus is professioneel, deskundig en servicegericht. Ondanks dat het erg spannend is om iets aan je ogen te laten doen zou ik het iedereen aanraden.

  Arjen Van den Akker - 1 december 2021
 • 5 sterren Erg tevreden, aanrader

  Hele goede ervaring bij Visus Oogkliniek gehad. Ik vond het best spannend, maar de arts en assistenten leggen alles erg duidelijk en geduldig uit voordat de ingreep plaatsvindt. Het hele traject heb ik als professioneel ervaren. Zowel het voortraject als de nazorg hebben me gerustgesteld. Ook het nabestellen van de oogdruppels ging erg makkelijk. Als je twijfelt is dat niet nodig. Ik had een grote sterkte en mijn leven is een stuk gemakkelijker geworden na deze ingreep. Gewoon doen!

  Anesa Dzihan - 22 april 2022
Bekijk reviews op trustpilot