Aangepaste openingstijden feestdagen.
Onze kliniek is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024. Gedurende deze periode zijn we niet bereikbaar voor reguliere oproepen of het inplannen van afspraken. Voor spoedgevallen blijft onze spoedlijn beschikbaar. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Kwaliteitsgarantie

Excellente kwaliteit, superieure deskundigheid, decennia lange ervaring en aandacht voor veiligheid

Wij willen het allerbeste resultaat voor onze patiënten. Dit kunnen we alleen waarmaken door continu te focussen op kwaliteit en veiligheid in onze kliniek. Naast het feit dat wij u een zeer goede ooglaserbehandeling bieden, vinden wij het belangrijk dat u zich thuis voelt. Als u zich prettig voelt, heeft dat een gunstig effect op het gehele proces.

ZKN- keurmerk

Klinieken met het ZKN-keurmerk staan garant voor medische specialistische zorg van hoge kwaliteit, korte wachttijden en uitstekende service en nazorg waar úw gezondheid centraal staat.

NGRC

De leden van het NGRC zijn oogartsen die zich bezighouden met het uitvoeren van refractiechirurgische ingrepen in Nederland, en tevens lid zijn van het NOG.

Kwaliteitsonderzoek Visus Oogkliniek

In het kader van de verbetering van de kwaliteit van zorg van Visus Oogkliniek is het mogelijk dat u als patiënt voor en/of na de behandeling per e-mail en/of schriftelijk wordt benaderd voor kwaliteitsonderzoeken. Bosgra Onderzoek voert dit onderzoek uit in opdracht van Visus Oogkliniek en is een ISO 20252 gecertificeerd bureau voor zorgonderzoek. Zij gaan zeer zorgvuldig om met uw patiëntgegevens en houden zich daarbij aan de wet en aan de bovenwettelijke eisen van Zorginstituut Nederland, Zorgverzekeraars Nederland en de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit wordt gegarandeerd door de ISO 20252:2019 certificering, dé ISO standaard voor onderzoeksbureaus wereldwijd met een zeer streng privacy en informatiebeveiligingsstuk. Alleen de strikt voor het onderzoek benodigde gegevens worden gebruikt.

Meer informatie over uw privacy: www.bosgraonderzoek.nl/overons/privacy/  

Als u bezwaar heeft tegen deelname aan deze kwaliteitsonderzoeken, dan kunt u dat aan onze baliemedewerkers doorgeven.

Vragen van patiënten

Bij vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen met klantenservice@bosgraonderzoek.nl of kijken op https://www.bosgraonderzoek.nl/contact/veelgesteldevragen

Resultaten 2022 – Kwaliteitsonderzoek Visus Oogkliniek

We zijn verheugd om de resultaten van ons kwaliteitsonderzoek voor 2022 te delen. Dank aan onze patiënten voor hun deelname. Bekijk de resultaten hier: Samenvatting kwaliteitsonderzoek