Beste technologie garantie

Bij ooglaserbehandelingen is de technologie die wordt gebruikt mede bepalend voor het eindresultaat. Bij Visus Oogkliniek wordt u altijd met de beste apparatuur behandeld.

Onderzoek: Worden verricht volgens laatste technologische standaarden.
Meting: We hebben de meest nauwkeurige meetapparatuur op de markt
Behandeling: We gebruiken altijd de nieuwste lasers

Schwind Amaris 1050 Rs

De Schwind Amaris is de snelste excimerlaser ter wereld. Reden voor Visus Oogkliniek om deze laser als eerste kliniek in Europa in gebruik te nemen.

Met de excimerlaser kunnen we uw hoornvlies de juiste vorm geven. De arts toetst eerst in welke correctie nodig is en vervolgens neemt de excimerlaser het over. Uiteraard monitort de arts het proces nauwgezet. De laser vormt het hoornvlies op zo’n manier, dat de bedoelde correctie automatisch tot stand komt.

Snelste Excimer Laser ter wereld
Hoe sneller de excimerlaser werkt, hoe kleiner de kans op complicaties. Daarom werkten we bij Visus Oogkliniek als eerste kliniek in Europa met de Schwind Amaris 1050Rs, de snelste laser ter wereld. De laser werkt maar liefst dertig keer sneller dan de gemiddelde excimerlaser.


Visumax Femtosecond Laser

De komst van Zeiss VisuMax laser betekende een enorme vooruitgang in de ooglasertechnologie van de afgelopen jaren. Met VisuMax zijn zichtcorrecties nu nog veiliger en nauwkeuriger uit te voeren. Daarom heeft Visus Oogkliniek ook voor deze laser gekozen.

Dit revolutionaire lasersysteem maakt gebruik van de zogeheten femtosecond lasertechnologie. Een femtoseconde is een biljardste van een seconde. De VisuMax FemtoSecond Laser is dan ook zeer snel.

Bovendien kan de arts bijna op moleculair niveau werken zonder de omringende weefsels in het oog te beschadigen. Dat maakt deze laser ook uiterst veilig. De VisuMax is de enige laser waarmee de SMILE-behandeling uitgevoerd kan worden.


Catalys Precision Laser System

Bij Visus kunt u ook terecht voor een lensvervangende behandeling met de Catalys precision laser. Deze moderne laser beschikt over uitgebreide 3D beeldvormings-mogelijkheden en vele andere innovatieve functies waardoor uw behandeling preciezer wordt en meer maatwerk mogelijk is.

De geavanceerde 3D-beeldvormingstechnologie van de Catalys laser maakt een 3D-beeld van het oog zodat de lengte, kromming en diepte exact zichtbaar zijn. Met het 3D-beeld kan de arts vervolgens een individueel behandelplan opstellen.

Met de Catalys laser kan de arts de sneetjes in het oog die nodig zijn bij een lensvervangende behandeling tot tien keer nauwkeuriger maken dan handmatig. Door de grote precisie van deze laser, zult u sneller herstellen en kunt u een leven lang profijt hebben van het uitstekende resultaat.


Zeiss Cirrus OCT 5000

Bij een OCT-onderzoek (Optical Coherence Tomography) worden er foto’s gemaakt van de structuren van het oog. Het gaat hier om de dwarsdoorsnede van (een gedeelte van) het netvlies (retina).

Op deze manier kunnen afwijkingen aan het netvlies nauwkeurig in beeld worden gebracht. Het doel van dit onderzoek is het stellen van een diagnose en/of het mogelijk maken van een eventuele behandeling.

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Ontzettend tevreden

  Ontzettend tevreden over de professionele werkwijze bij Visus oogkliniek. Er was altijd sprake van duidelijke voorlichting die veel kunde uitstraalt. Dit gaf vertrouwen om de ReLex Smile behandeling van mijn ogen bij Visus uit te laten voeren. Ook op de behandeldag waren mijn zenuwen door dit vertrouwen zeer minimaal. Alles is perfect verlopen, ook het herstel was zeer spoedig. Medewerkers van Visus geven je het gevoel dat je altijd bij hen terechtkunt. Echt niks op aan te merken. Hartstikke bedankt!

  Zoë Verwers - 24 mei 2021
 • 5 sterren Uitstekend

  Zeer tevreden over de resultaten van de Intralasik behandeling. Visus is professioneel, deskundig en servicegericht. Ondanks dat het erg spannend is om iets aan je ogen te laten doen zou ik het iedereen aanraden.

  Arjen Van den Akker - 1 december 2021
 • 5 sterren Erg tevreden, aanrader

  Hele goede ervaring bij Visus Oogkliniek gehad. Ik vond het best spannend, maar de arts en assistenten leggen alles erg duidelijk en geduldig uit voordat de ingreep plaatsvindt. Het hele traject heb ik als professioneel ervaren. Zowel het voortraject als de nazorg hebben me gerustgesteld. Ook het nabestellen van de oogdruppels ging erg makkelijk. Als je twijfelt is dat niet nodig. Ik had een grote sterkte en mijn leven is een stuk gemakkelijker geworden na deze ingreep. Gewoon doen!

  Anesa Dzihan - 22 april 2022
Bekijk reviews op trustpilot