Om de zorgkwaliteit te verbeteren, houden we op 6 juli een opleidingsdag voor het gehele team. Op die dag zijn we alleen bereikbaar op het spoednummer voor acute gevallen. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Frans Duijts

Duijts begon zijn zangcarrière als imitator van Andre Hazes. En is inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlandse bekendste volkszangers. De populariteit van Duijts steeg snel als zanger na verschillende hits. Daarnaast was Duijts deelnemer aan verschillende muzikale televisieprogramma zoals De beste zangers van Nederland.

Via zijn maatje Rico Verhoeven kwam Frans bij Visus terecht voor een ooglaserbehandeling omdat hij geen lenzen kan verdragen en niet wil optreden met een bril zorgde dat voor problemen zo kon Frans zijn publiek niet goed zien. Hij besloot hier vervolgens wat aan te doen. 

“Ik wil voorbij de tweede rij kunnen zien zodat ik kan zien of mensen genieten van mijn muziek of dat ze het helemaal niks vinden.”

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

In de video verteld Frans over zijn ervaring bij Visus Oogkliniek 

button-play-1
Frans Duijts Nacontrole
button-play-1
Frans Duijts De behandeling

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Na anderhalf jaar nog steeds blij met deze keuze!

  Ruim anderhalf jaar geleden de Relex smile behandeling gehad bij Visus. De behandeling ging heel snel en soepel en dezelfde avond kon ik de ondertiteling op TV alweer lezen. Ik ben nog steeds elke dag blij met de keuze van deze behandeling; ik zie scherper dan ooit en dat zonder een bril of lenzen. Zo fijn!

  Kirsten Spanjaards - 6 april 2023
 • 5 sterren LENSVERVANGENDE TRIFOCALE LENZEN

  Van het begin tot het eind werd alles heel duidelijk uitgelegd. Je werd erg op je gemak gesteld Het is heerlijk om geen bril of lenzen meer te dragen Had het veel eerder moeten doen!! Ik kan het iedereen aanraden

  Jacqueline - 13 april 2023
 • 5 sterren Echt een aanrader

  Voor RELAX smile behandeling geweest, heel netjes geholpen. De operatie verliep vlekkeloos, snel en merkte verder weinig van. Daarna wel aantal dagen moeten bijkomen en wat vermoeide ogen, maar dit trok vrij snel weg en daarna perfect zicht. Heel erg blij mee en zou het meteen weer doen.

  Bart Machielsen - 1 maart 2023
Bekijk reviews op trustpilot