Frans Duijts

Duijts begon zijn zangcarrière als imitator van Andre Hazes. En is inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlandse bekendste volkszangers. De populariteit van Duijts steeg snel als zanger na verschillende hits. Daarnaast was Duijts deelnemer aan verschillende muzikale televisieprogramma zoals De beste zangers van Nederland.

Via zijn maatje Rico Verhoeven kwam Frans bij Visus terecht voor een ooglaserbehandeling omdat hij geen lenzen kan verdragen en niet wil optreden met een bril zorgde dat voor problemen zo kon Frans zijn publiek niet goed zien. Hij besloot hier vervolgens wat aan te doen. 

“Ik wil voorbij de tweede rij kunnen zien zodat ik kan zien of mensen genieten van mijn muziek of dat ze het helemaal niks vinden.”

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

In de video verteld Frans over zijn ervaring bij Visus Oogkliniek 

button-play-1 Frans Duijts Nacontrole
button-play-1 Frans Duijts De behandeling

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Uitstekende kliniek!

  Alweer even geleden (april 2021) Relex Smile behandeling gehad in deze kliniek. Mijn ervaringen zijn erg positief. Uitgebreide intake, de behandeling zelf die alles meeviel, de controle. Vriendelijk personeel. Met het resultaat ben ik ook zeer tevreden. Op dezelfde avond na de behandeling kon ik alweer tv kijken zonder bril. Ik zou deze kliniek dan ook iedereen aanbevelen!

  S.J. Corbijn - 15 maart 2023
 • 5 sterren Een hele fijne oogkliniek!

  Een hele fijne oogkliniek, alles was goed uitgelegd, goed voorbereid, het hele traject verliep fijn. Ook erg fijn dat het voor en na traject op een andere locatie kon doen waardoor er niet veel reistijd was. Nog steeds erg blij met het top resultaat! Beste keuze ooit!

  Jorn Heikens - 14 maart 2023
 • 5 sterren Top ervaring!

  Goede uitleg gekregen bij de intake, ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Op dag van de operatie was ik best zenuwachtig. De medewerkers zorgen voor een relaxe en goede sfeer. De operatie duurt zelf maar een aantal minuten en de arts praat je hierdoor heen. De eerste uren heb je beetje wazig zicht, maar dit hersteld snel. Na een paar dagen volledig zicht! Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!

  Caroline - 13 maart 2022
Bekijk reviews op trustpilot