Frans Duijts

Duijts begon zijn zangcarrière als imitator van Andre Hazes. En is inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlandse bekendste volkszangers. De populariteit van Duijts steeg snel als zanger na verschillende hits. Daarnaast was Duijts deelnemer aan verschillende muzikale televisieprogramma zoals De beste zangers van Nederland.

Via zijn maatje Rico Verhoeven kwam Frans bij Visus terecht voor een ooglaserbehandeling omdat hij geen lenzen kan verdragen en niet wil optreden met een bril zorgde dat voor problemen zo kon Frans zijn publiek niet goed zien. Hij besloot hier vervolgens wat aan te doen. 

“Ik wil voorbij de tweede rij kunnen zien zodat ik kan zien of mensen genieten van mijn muziek of dat ze het helemaal niks vinden.”

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

In de video verteld Frans over zijn ervaring bij Visus Oogkliniek 

button-play-1 Frans Duijts Nacontrole
button-play-1 Frans Duijts De behandeling

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Nu een jaar geleden

  Nu een jaar geleden en wat kijk ik terug op een goede behandeling en mooi resultaat. Ik ben ontzettend blij met de keuze om mijn ogen te laten laseren bij Visus oogkliniek middels de relax smile behandeling. Goede voorbereiding, fijne arts en wat is het fijn van mijn bril en lenzen af te zijn!

  Rachel van Meeuwen - 22 augustus 2022
 • 5 sterren Na 35 jaar lenzen en brillen te hebben…

  Na 35 jaar lenzen en brillen te hebben gedragen, bleek het bij Visus mogelijk om mijn ogen te laseren. Ik had -8 en dat is nu gecorrigeerd. Ik vind het een wonder. De beste investering ooit. De operatie was in een paar minuten voorbij, niets van te voelen. De eerste dag is even pittig, maar herstel gaat ontzettend snel.

  Rianne Kooijenga-Vernet - 14 augustus 2022
 • 5 sterren Ik ben heel positief

  Ik ben heel goed geholpen op alle vlakken zoals het voor traject en de operatie is mij heel erg meegevallen verder ben ik heel positief over de nabehandeling en over mijn zicht kom ik duimen tekort zo blij ik er mee ben echt een aanrader

  René Hooghwerff - 13 april 2022
Bekijk reviews op trustpilot