Frans Duijts

Duijts begon zijn zangcarrière als imitator van Andre Hazes. En is inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlandse bekendste volkszangers. De populariteit van Duijts steeg snel als zanger na verschillende hits. Daarnaast was Duijts deelnemer aan verschillende muzikale televisieprogramma zoals De beste zangers van Nederland.

Via zijn maatje Rico Verhoeven kwam Frans bij Visus terecht voor een ooglaserbehandeling omdat hij geen lenzen kan verdragen en niet wil optreden met een bril zorgde dat voor problemen zo kon Frans zijn publiek niet goed zien. Hij besloot hier vervolgens wat aan te doen. 

“Ik wil voorbij de tweede rij kunnen zien zodat ik kan zien of mensen genieten van mijn muziek of dat ze het helemaal niks vinden.”

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

In de video verteld Frans over zijn ervaring bij Visus Oogkliniek 

button-play-1 Frans Duijts Nacontrole
button-play-1 Frans Duijts De behandeling

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Ontzettend tevreden

  Ontzettend tevreden over de professionele werkwijze bij Visus oogkliniek. Er was altijd sprake van duidelijke voorlichting die veel kunde uitstraalt. Dit gaf vertrouwen om de ReLex Smile behandeling van mijn ogen bij Visus uit te laten voeren. Ook op de behandeldag waren mijn zenuwen door dit vertrouwen zeer minimaal. Alles is perfect verlopen, ook het herstel was zeer spoedig. Medewerkers van Visus geven je het gevoel dat je altijd bij hen terechtkunt. Echt niks op aan te merken. Hartstikke bedankt!

  Zoë Verwers - 24 mei 2021
 • 5 sterren Uitstekend

  Zeer tevreden over de resultaten van de Intralasik behandeling. Visus is professioneel, deskundig en servicegericht. Ondanks dat het erg spannend is om iets aan je ogen te laten doen zou ik het iedereen aanraden.

  Arjen Van den Akker - 1 december 2021
 • 5 sterren Erg tevreden, aanrader

  Hele goede ervaring bij Visus Oogkliniek gehad. Ik vond het best spannend, maar de arts en assistenten leggen alles erg duidelijk en geduldig uit voordat de ingreep plaatsvindt. Het hele traject heb ik als professioneel ervaren. Zowel het voortraject als de nazorg hebben me gerustgesteld. Ook het nabestellen van de oogdruppels ging erg makkelijk. Als je twijfelt is dat niet nodig. Ik had een grote sterkte en mijn leven is een stuk gemakkelijker geworden na deze ingreep. Gewoon doen!

  Anesa Dzihan - 22 april 2022
Bekijk reviews op trustpilot