Aangepaste openingstijden feestdagen.
Onze kliniek is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024. Gedurende deze periode zijn we niet bereikbaar voor reguliere oproepen of het inplannen van afspraken. Voor spoedgevallen blijft onze spoedlijn beschikbaar. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Frans Duijts

Duijts begon zijn zangcarrière als imitator van Andre Hazes. En is inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlandse bekendste volkszangers. De populariteit van Duijts steeg snel als zanger na verschillende hits. Daarnaast was Duijts deelnemer aan verschillende muzikale televisieprogramma zoals De beste zangers van Nederland.

Via zijn maatje Rico Verhoeven kwam Frans bij Visus terecht voor een ooglaserbehandeling omdat hij geen lenzen kan verdragen en niet wil optreden met een bril zorgde dat voor problemen zo kon Frans zijn publiek niet goed zien. Hij besloot hier vervolgens wat aan te doen. 

“Ik wil voorbij de tweede rij kunnen zien zodat ik kan zien of mensen genieten van mijn muziek of dat ze het helemaal niks vinden.”

Ben ik ook geschikt?

social-video-youtube-clip

Video ervaring

In de video verteld Frans over zijn ervaring bij Visus Oogkliniek 

Frans Duijts, liet zijn ogen laseren bij Visus Oogkliniek in Rotterdam
button-play-1
Frans Duijts Nacontrole
button-play-1
Frans Duijts De behandeling

Wil jij weten hoe anderen hun ooglaserbehandeling hebben ervaren?

 • 5 sterren Doe het! Het is het waard

  Mijn ogen gelaserd via Visus, de handeling ging super en het voelt als een wonder dat ik nu weer kan zien zonder lenzen (na jaren -6 te hebben gehad!). Ik ben enorm blij met de behandeling. Aanrader!

  Milou van Vliet - 5 januari 2024
 • 5 sterren Afgelopen jaar heb ik mijn ogen…

  Afgelopen jaar heb ik mijn ogen laten laseren bij Visus middels de Relex Smile methode. Nog steeds één van mn beste beslissingen ooit geweest! Vanaf het begin goed begeleid, al mn vragen netjes beantwoord en op de dag van behandeling op m'n gemak gesteld, nazorg was goed. Het resultaat is ook prima. Aanrader!!

  Suren - 20 december 2023
 • 5 sterren Ieder dag blij mee

  Fijn geholpen Goede voorlichting Zeer blij dat ik de lenstransplantatie heb laten doen bij deze kliniek

  Van den Brink - 3 januari 2024
Bekijk reviews op trustpilot